Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Ahad, 13 Februari 2011

Muzik Untuk Blog di Gratisan Musik

Music in Blog 

Bagi sesape yang nak pasang muzik kat blog korang, klik je link kat bawah tuh.. Lagu kat blog korang tu nanti gerenti tak putus2 coz nak tunggu loading~


KQPS lak, malas nak pasang muzik kat blog, bukan apa, blog KQPS ni ada video lak, kalau KQPS pasang lagu, konfrim lagu dalam blognih bercelaru nanti.. huhu





Step die mcm biase jek~ copy code lagu tu and paste prgi kat dashboard-> Design-> add gadget dan pilih HTML~

sharing is caring
^
klik Gratisan musk di atas

Terbaru Update!!! 
 4 Mac 2013
Disebabkan Gratisan Musik dah tak boleh buka.. Admin KQPS ada terjumpa satu lagi web yang membolehkan korang semua masukkan lagu di dalam blog korang.. Laya je~~
Klik Link di Bawah

glitter-graphics.com


POST YOUR facebook
COMMENT

24 ulasan:

  1. camne nk letak fb ngn twitter kt kiri ni??pliz tolong

    BalasPadam
  2. Cantik blog kamu..saya baru belajar blog

    BalasPadam
  3. mcm mana na buat music kt blog ni

    BalasPadam
  4. heheehe..susahnya..da try brapa kli still xda lgu..huhu.. follow me ok :) tQ 4 ur information...

    BalasPadam
  5. nice blog..really want my blog become just like urs..btw,be my followers k..but my blog simple only..

    BalasPadam
  6. npe xdpt wat ae? ble msuk design, xde pown add gadget.... xfhm lorh... hmmmm =(

    BalasPadam
  7. kalo letak muzik x ker blog jadik slow?

    BalasPadam
  8. follow my blog too dear =)

    http://www.cncitysboutique.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. ajar ak buat sidebar yg lawa2 boley x?

    BalasPadam
  10. tak jadi la,macam mane ek?link tu xde..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hurm Gratisan Musik tu dah tak boleh bukak dah..

      Padam
    2. Ce try link baru yang saya bagi tu..

      Padam
  11. Sorry Guys.. Rasanya page tu dah tutup kot...

    BalasPadam
  12. I was able to find good advice from your content.


    my web page Bench Craft Company advertising laws for children

    BalasPadam

Takkan Baca je kot~ Meh komen sikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...