Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Selasa, 26 Mac 2013

Filipina | Demo Bantah Konsert Lady Gaga

Anda peminat tegar Lady Gaga? Ikon pakaian pelik sepelik-peliknya? Mungkin anda tidak ingin melepaskan peluan untuk menghadiri konsert beliau di Filipina..

Namun apa yang berlaku, Demo anti Gaga telah diadakan di Filipina. Ini disebabkan kerana ianya tidak menghormati adat resam dan moral standard penganut agama Katolik negara itu. For your information demo ini gagal memaksa kerajaan Filipina untuk membatalkan konsert beliau.


Happy Birthday Twitter!!

Anda mempunyai Twitter?

Tahukah Anda?? Twitter Mula diperkenalkan pada 2006 dengan nama asal twttr, Jack Dorsey mesti tak pernah menyangkakan bahawa cara beliau untuk berkomunikasi kini akan menjadi ikutan lebih 200 juta pengguna di seluruh dunia, dengan 400 juta kicauan atau ‘tweet’ dijanakan oleh pengguna-pengguna tersebut.

Sadis | Anak Potong Kemaluan Bapa Sebelum Potong Kemaluan Sendiri

DUNGUN - Akibat terpengaruh dengan ajaran sesat yang dipelajari menerusi internet, seorang anak sanggup memotong kemaluan bapanya sebelum bertindak memotong kemaluannya sendiri di Felda Kerteh 6, Ketengah Jaya, di sini awal hari ini.

Gambar | Sama Tapi Tak Serupa

Salam KQPS!! Kadia Qu Punya Style! So How hari ni? Isnin? ada yang start kerja hari ni dan cakap~ Oh No! It's Monday again!!! Ish2.. aku tak tau la nak cakap macam mana~ Korang dah kerja.. buat la kerja.. ramai lagi yang belon dapat kerja sekarang ni tau.. korang dah beruntung dah ada nak di tunggu hujung bulan~

Ok.. Rasa dah melalut terlalu panjang pasal kerja plak kan~ Nak share satu gambar yang sangat ohsem kepada teruna dan jejaka di luar sana.. p/s: yang dah kawen sila bagi chance kepada yang bujang nak tengok ok!

Awek Hot!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...