Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Jumaat, 8 Mac 2013

Mauritius | Tanah Berwarna-warni Tanda Kekuasaan Allah

Salam Jumaat! Salam 25 Rabiul Akhir 1934 Hijrah.. Entry keagamaan sempena hari Jumaat.. :) Pernahkan anda menghayati alam ciptaan ini dan berfikir sunggah indah alam ciptaan Allah ini?

Mauritius, jika korang ingin melancong bersama keluarga ataupun menghadiri kursus di sana.. jangan lepaskan peluang untuk pergi keBukit Broga di Mauritius. Apakah keunikan dan keindahan yang terdapat pada Bukit Broga?Facebook | Behind the News Feed Redesign

Salam Jumaat kepada KQPS followers!!! Selamat menunaikan Sembahyang Jumaat jugak bagi kaum Adam sekalian~ huhu Jangan ponteng-ponteng ye kecuali datang bulan.. Ohohoi!!! Ok.. mer0jok semula topik kali ni, Siapa tak kenal facebook? KQPS jamin ar.. budak tahun satu sekarang pun dah ada facebook sendiri~ Nak citer pulak pasal News Feed Redesign.. apakan yang korang akan jangkaan perubahan yang telah dilakukan oleh geng-geng Mark Zuckerberg kat facebook kali ni?

Sila layan video disebalik design baru News feed facebook

Isu Sabah | Puteri Sultan Sulu Berbohong

Beberapa hari yang lalu.. kita dihebohkan dengan puteri sultan sulu Jacel Kiram III telah menunjukkan gambar berkenaan anggota keselamatan Malaysia yang telah terkorban akibat konflik yang tercetus di Lahad Datu baru-baru ini.
Untuk mengetahui kesahihan cerita tersebut, Layan jek kenyataan akhbar di bawah~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...