Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Rabu, 20 Mac 2013

Friendster Dulu dan Kini

Salam KQPS!! Friendster? Masih ingat Friendster? Berapa lamakah korang dah tinggalkan dunia Friendster? Aku dah tinggalkan dunia Friendster ni kalau tak silap.. Tahun 2009.. Aq dah deactive terus akaun Friendster.. Sebab kenapa aku deactive? Dah takda member yang guna Friendster masa tu... Plus boring... Rasa macam dah nak tinggalkan dunia sosial networking di internet masa tu... 

Tapi ada seorang member aku kenalkan aku dengan facebook.. Walaupun aku macam rasa malas time tu nak create akaun baru *sangat melecehkan tapi ku gagahi jua!! Haha.. Saja nak tahu.. Sejauh mana facebook mampu menyaingi friendster masa tu.. First pandangan aku pasal facebook.. Warna biru putih ja.. Nampak boring.. Sebab masa tu friendster boleh tukar-tukar layout, masukkan muzik 

Sony Malaysia | PlayStation 3 500GB Ultimate Value Pack RM79 & RM99!

Salam KQPS!! Korang sudah memiliki PlayStation 3 500GB? Inilah masa korang memilikinya!! Nak tengok PROMOSI tersebut? Sila ke web Sony Malaysia~ :)

Tapi khabarnya laman web Sony Malaysia tersebut dalam penambahbaikan.. Layan je info di bawah~
 
Pada 16 Mac 2013 lalu, Sony Malaysia telah melakukan kesilapan di website mereka dengan menjual PlayStation 3 500GB Ultimate Value Pack dengan harga RM79 dan RM99. Kesilapan yang hanya berlaku selama 4 jam akhirnya membabitkan ribuan rakyat Malaysia berlumba-lumba membeli (murah kot!!!)


Hari ini Sony Malaysia membuat permohonan maaf secara terbuka dan menyatakan tentang kesilapan yang berlaku dan akan memastikan semua pembelian dibatalkan dan setiap pembeli akan menerima semula wang mereka. Apapun pembeli yang jelas marah kerana rasa tertipu (harapan tinggal harapan kerana 'misleading advertisement') ingin menyaman Sony serta membuat aduan ke Tribunal Pengguna.Holiday | Percutian ke Brunei dan Miri

Salam KQPS!!! Rasanya dah dekat 5 hari KQPS tak di update! Sangat buzy dengan percutian.. Cuti-cuti sekitah Borneo je~Percutian kali ni not bad.. letih juga kaki nak jalan pusing-pusing bandar Miri.. First time la katakan..

Tiket Kapal Ming Hai (Labuan-Brunei Muara)

Bertolak hari Jumaat minggu lepas, pukul 1.30 p.m.. Nak book kapal Suria pukul 3.30p.m, Tukang jaga tiket tu cakap.. mybe kapal tu blum sure jalan ke tak. & Jangan berharap.. sekali aku datang hari Jumaat tu.. Kapal tu Sah berlayar... #sentap,  Btw.. bukan nak share prob tu kat sini.. huhu.. Just nak share percutian yang fun setelah sekian lama tak bercuti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...