Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Jumaat, 29 April 2011

Awesome | Prince William and Kate Middleton Wedding



Ni dia~ Memandangkan sekarang study week and laptop aku tengah rosak.. maknanya masa ku kini lebih terluang sangat.. haha.. Apa taknya, kalau ada laptop, konpom Facebook je lah.. tapi hari ni free.. and aku peruntukan masa tersebut untuk tido seharian.. :)

Pada petang tadi, aku telah ke Cafe Muamalat, nak pi Cyber Cafe jek sebenarnya, tiba-tiba aku tengok orang ramai tumpukan perhatian kat TV, Loh! Harini rupanya Putra William kahwin. Pergh! boleh tahan~ ala-ala cerita dahulu kala je aku tengok, memang awesome!

Mesti best kalau aku yang jadi Putera William tu.. haha.. apa tak nya, World Weeding kot! haha Berangan jek aku nih.. Enjoice gambar perkahwinan Prince William~










Sedikit fakta mengenai perkahwinan diraja ini

Penyanyi lagenda Sir Paul McCartney awal-awal lagi menawarkan diri bagi mengadakan persembahan pada satu majlis yang bakal diadakan bagi meraikan pasangan pengantin ini nanti.
 



Gereja Westminster Abbey akan menjadi tempat rasmi majlis perkahwinan mereka nanti.. gereja berkenaan juga telah menjadi saksi perkahwinan Puteri Diana dahulu.

 

Selesai majlis di gereja pasangan ini nantia kan berarak siap dengan kereta berkuda melalui bangunan parlimen di London sebelum menuju ke Istana Buckingham bagi acara rasmi yang dianjurkan oleh nenek penganti lelaki iaitu Ratu Elizabeth ke 2

 

Dan disebelah malam pulak majlis tari menari ala sehati berdansa akan diadakan di Istana yang sama cuma kali ini majlis akan dianjurkan oleh Putera Charles








2 ulasan:

  1. gempak la hari kawen dier...huhuhuu

    BalasPadam
  2. haha.. mantop.. adatak orng malaysia nak buat camni?

    BalasPadam

Takkan Baca je kot~ Meh komen sikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...