Blog Kadia Qu Punya Style

Selamat Datang~ Teruskan Bersama Kami Blog Kadiaku Punya Style! (KQPS)

|| welcome ||

Selamat Datang ke Blog Kadiaku Punya Style (KQPS)~ Blog ini akan menyajikan anda berkenaan info-info semasa, menarik, lucu, pelik dan sebagainya. Stay tuned bersama KQPS!

Baca yang Lain

Jumaat, 8 Februari 2013

Drama | Setia Hujung Nyawa

     KQPS sangat confirm di sini banyak peminat setia Drama SETIA HUJUNG NYAWA yang akan duduk tercegat di depan tv dari pukul 7 sampai ke pukul 8.. Solat Maghrib tak? kalau solat alhamdulillah... Drama SETIA HUJUNG NYAWA kat TV3 sudahpun melabuhkan tirainya pada Khamis lalu (7 Febuari 2013) Kelmarin.. Disini KQPS amat pasti jugak ada yang tidak mengikuti dari awal cerita ni dan ada yang terlepas nak menonton citer ni kat TV3.. Don't Worry, KQPS akan masukkan Drama tu kat dalam Blog ni.. Sharing Is Caring.. huhu...
Sinopsis Setia Hujung Nyawa

Pengantin perempuan lari? Zain Hakimi panasaran. Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga. Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidang terjunnya. Kala terpandang Ersalina Imani, hatinya terus terpaut. Gadis itu segera dilamar.

Haliza menerima lamaran untuk anak gadisnya atas sebab tertentu. Juga demi menyelamatkan maruah keluarga. Ersalina terpaksa rela. Dia dinikahi Zain yang langsung tidak mencintainya. Namun, status isteri membuahkan kasih yang bukan sedikit. Zain cuba menyemai cinta untuk si isteri.

Apatah lagi Ersalina terlalu baik melayaninya. Lalu, kasihnya melimpah di hati. Kala berhasrat menyambut cinta Ersalina, isterinya disahkan mengandung. Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu.

Kepedihan ini amat dalam lukanya. Ersalina merelakan kemarahan dan amukan Zain. Bibirnya tetap tersenyum biarpun hati luka dilapah. Sewajarnya hukuman ini diterima kerana memang dia bersalah. Tekadnya untuk setia pada Zain takkan dicalar walau apa pun yang terjadi. Dia ingin setia hingga ke hujung nyawa.


Cerita ni diadaptasikan dari sebuah novel Setia Hujung Nyawa.. Biler citer pasal Novel... KQPS jarang baca novel.. sekian.. huhuhu..  

Tonton Setia Hujung Nyawa
Setia Hujung Nyawa - Episod 1
Setia Hujung Nyawa - Episod 2

Setia Hujung Nyawa - Episod 3
Setia Hujung Nyawa - Episod 4
Setia Hujung Nyawa - Episod 5
Setia Hujung Nyawa - Episod 6
Setia Hujung Nyawa - Episod 7
Setia Hujung Nyawa - Episod 8
Setia Hujung Nyawa - Episod 9
Setia Hujung Nyawa - Episod 10
Setia Hujung Nyawa - Episod 11
Setia Hujung Nyawa - Episod 12
Setia Hujung Nyawa - Episod 13
Setia Hujung Nyawa - Episod 14
Setia Hujung Nyawa - Episod 15
Setia Hujung Nyawa - Episod 16
Setia Hujung Nyawa - Episod 17
Setia Hujung Nyawa - Episod 18
Setia Hujung Nyawa - Episod 19
Setia Hujung Nyawa - Episod 20
Setia Hujung Nyawa - Episod 21
Setia Hujung Nyawa - Episod 22
Setia Hujung Nyawa - Episod 23
Setia Hujung Nyawa - Episod 24

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca je kot~ Meh komen sikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...